​איך להכין קפה טוב ?

סדנאות הקפה שלנו:

כחלק ממגוון השירותים שאנו מציעים ללקוחותינו כדי לשפר את הקפה גם בבית, אנו מקיימים סדנאות קפה חווייתיות להכנת קפה,
אשר מטרתן להעשיר את הידע ולהגביר את ההנאה  מהכנת הקפה בבית!
סדנאות הקפה שלנו מגוונות ומיועדות לקהל פרטי ועסקי.
לארגונים, ניתן לשלב את סדנאות הקפה עם תוכן חוויתי מותאם לקהל היעד מטרות ואופי הארגון.




מגוון סדנאות הקפה הבסיסיות שלנו:

סדנת אספרסו:


הסדנה מיועדת לאנשים שיש להם מכונת אספרסו בבית או כאלה המתעתדים לרכוש אחת ורוצים לקבל טיפים להכנת משקאות אספרסו.

אנו מסבירים ומדגימים מה הפתרונות להכנת אספרסו איכותי בבית.

בסדנה נבין מה הוא אספרסו בעצם, מה נדרש כדי להכין אספרסו טוב ומשקאות קפה מבוססי אספרסו בבית. נקבל טיפים שונים על הכנת קפה קלה ויעילה בבית במכונת האספרסו.

נבין מה נדרש בכדי להכין קפוצ'ינו.

בסדנה נבין מה ההבדלים בין סוגי קפה שונים ע"י טעימה עיוורת, ומה מצופה מתערובת פולים איכותית לאספרסו. מה משפיע על מחירה.

אנו נכין משקאות קפה שונים ונטעם מהם, ולבסוף יקבל כל משתתף סדרה של זני קפה מאזורים שונים בעולם, מהם יוכל כל אחד להכין את תערובת הקפה החביבה עליו.
משך הסדנה כשעתיים וחצי.

סדנת הקצפת חלב- מעשית מתחילים.

איך מגיעים  לחלב מוקצף, במרקם שמנתי, לא סבוני. שמתמזג טוב עם האספרסו?


קצף החלב משפיע מאד על מרקם וטעם משקאות הקפה מבוססי החלב.
התסכול שרבים חשים מאי ההצלחה בהפעלת קיטור החלב של מכונת האספרסו יישאר מאחור....לאחר הסדנא.
הסדנא הינה מעשית הכוללת הקדמה עיונית קצרה והתנסות אישית של כל משתתף.
נלמד מה נדרש כדי להקציף חלב, מהוא קצף חלב איכותי  ואיך לעשות זאת.
אורך הסדנה 2-2.5 שעות.

משתתפי הסדנה מוזמנים להביא עימם את מכונות האספרסו שלהם מהבית, בתיאום מראש, וכן את קנקני הקצפת החלב שלהם, על מנת להתנסות לתרגל ולהצליח במכשור הקיים אצלם.

כל משתתף יקבל דף הסבר על שלבי הקצפת החלב וכן מתכונים של משקאות קפה מבוססי קפה וחלב, לשימוש אישי.

לפרטים נוספים והרשמה, טל-             054-6666456  g    


סדנת  "לאטה ארט"-  מעשית מתקדמים

.

קפה טוב תלוי בעיקר "ביד" המכינה אותו  ועל כן ל"בריסטה" תפקיד מרכזי בהכנת קפה משובח.
בריסטה מנוסה  יהפוך כל קפה "לזהב".

הסדנה כוללת הדגמות והתנסות מעשית להקצפה ומזיגת חלב, שימושים שונים של חלב במשקאות הקפה, הדגמת מתכונים ורקע כללי על הקפה.
• הבנת כלים בסיסיים להכנת קפה טוב בבית.
• אומנות מזיגת החלב- הדרכה עיונית והתנסות מעשית.
• הדגמת משקאות קפה מעניינים.


משתתפי הסדנה מוזמנים להביא עימם את מכונות האספרסו שלהם מהבית, בתיאום מראש, וכן את קנקני הקצפת החלב שלהם, על מנת להתנסות ולהצליח למזוג לאטה ארט במכשור הקיים אצלם.

כל המשתתפים יקבלו שרטוטים של צורות לאטה ארט המקובלות ואופן הכנתם להמשך אימון והתנסות בבית.


לפרטים נוספים והרשמה, טל -             054-6666456