קפה טרי טחון


מדוע חשוב שהקפה שלך יהיה טרי?

מדוע חשוב שהקפה שלך יהיה טרי?

קפה הוא אחד המזונות הנצרכים ביותר- יותר מ50% מהאוכלוסייה
שותה אותו יום יום.
קפה הוא דבר מרכזי בחיינו הוא מלווה אותנו כל היום. בבוקר, פגישות עסקים,  חברים...
ולכן כדאי להתייחס אליו ברצינות ולצרוך אותו באופן האיכותי ביותר והטעים ביותר
.

כדאי  לצרוך את הקפה כשהוא טרי כדי  לשמור על התכונות הבריאותיות שלו כSOUPERFOOD-
אנטי אוקסידנטים ואנטי אייג'ין: מאט הזדקנות ומאריך חיים משפר תפקודי מח ומונע\ מאט מחלות הקשורות בגיל.

• קפה טרי נחשב מרגע קלייתו עד לצריכתו, כשבועיים ! 
קפה טרי הוא גם הרבה יותר טעים ואת זה כל אחד יכול להרגיש
( אין טעם וריח לוואי)

האריזות היפות של קפה שיושבות על המדפים בסופר למעשה מכורות קפה ישן
באריזה יפה וממותגת.


אז אם את/ה שותה קפה כל יום, למה לשתות קפה ישן, עם חומרים לא טבעיים שמשמרים את הטעם?
 עדיף להכניס לגוף מוצר מזון  טרי ובריא וגם טעים יותר!

  כדאי לרכוש קפה טרי בבוטיק קפה מקצועי   וכדי להבטיח את המשך טריות הקפה אנו ממליצים לקנות קפה בכמויות קטנות ( כמות שתספיק לשבועיים) לשמור את הקפה בכלי אטום ויבש ולטחון ןאת הקפה סמוך להכנתו.
כמו כן אין להשאיר קפה על פלטה חמה יותר מ20 דקות אחרת הוא נשרף
ומאבד מחיוניותו.