הקפה שלנו
תערובות הקפה שלנויש לנו מגוון רחב של תערובות קפה וזנים ייחודים מפולי קפה טריים ואיכותיים.
אנו מוכרים גם מבחר רחב של זני קפה ומידי פעם רוכשים "מהדורה מוגבלת" של זני קפה \ תערובות קפה ייחודיים.אנו מציעים משלוחי קפה לכל רחבי הארץ באמצעות הדואר. להזמנת משלוח קפה- 03-5478020
איזה קפה אנו מציעים לך הביתה/למשרד?
תערובות קפה Blends
List of Services
-
לאספרסוList Item 1
בליסימו – קפה הבית שלנו
ברלוסקוני – קפה חזק
קפה קובני – קפה בעל סמיכות יוצאת דופן
טוסקנה – קפה מתקתק ועדין בטעמיו
-
למקינטהList Item 2
פלרמו – קפה בעל גוף כבד
ברלוסקוני – קפה חזק
קפה קובני- קפה בעל סמיכות יוצאת דופן
-
לפילטר/ Pour Over/ French PressList Item 3
זלצבורג –
מוצארט-
קפה אירופה-
חואן פדרו-
-
לקפה מבושל/ שחור/ ישראליList Item 4
טורקי קלאסי
בזאר טורקי
טורקי חזק
קפה חד זני Single Origin**
List of Services
-
דרום אמריקהList Item 1
קולומביה סופרימו
ברזיל סראדו
אקוודור גלפגוס
הונדורס
קולומביה נטול קפאין
-
מרכז אמריקהList Item 2
מקסיקו
גואטמלה אנטיגואה
קוסטה ריקה טרזו
-
אפריקהList Item 3
אתיופיה סידאמו
טנזניה קילמנג'רו
בורונדי
-
אינדונזיהList Item 4
יאוה קלוסי
סומטרה מנדלינג
פפואה סיגרי
-
הודו
מונסון מאלאבר:
קפה זה, הידוע בשמו גם כ Monsoon Malabar יחודי בשל הטיפול המיוחד שהוא מקבל. אזור מלאבאר נמצא בדרום מערב הודו בין גואה לקוצ'ין לחוף הים הערבי, באורך של כ 850 ק"מ.
בעבר, כשהעבירו את הקפה מהודו לאירופה היו משנעות קפה, לאנטוורפן, לונדון ורוטרדם באוניות (לא היתה תעלת סואץ), ללא מכולות. בחביות. החביות נחשפו לגשמי ורוחות המונסון ויצרו בפולים טעמים מיוחדים.
היום ההפלגה יותר קצרה והכל מובל בתוך מכולות ובאוניות סוחר גדולות. כדי לשחזר את טעמם המיוחד של הפולים, חושפים את במיוחד על החוף לרוחות המונסון וגורמים לפולים להיות מיוחדים, בכוונה.
אחרי הקטיף ופירוק הקליפה חושפים את הפולים למשך מספר חודשים כל שנה להשפעות המונסון ומתקבל קפה ללא חומציות כלל, עם גוף מלא מאד וטעם מתקתק ומתובל. מצויין לאוהבי האספרסו החזק. הפולים עצמם הם גדולים וצהובים (לא ירוקים) ומאד מיוחדים. הקפה מתנפח מרוב ספיגת לחות, וצהוב. .
פירות הקפה נקטפים ומטופלים בתהליך יבש ומאוחסנים עד עונת המונסון. מיוני עד ספטמבר חושפים אותם לרוחות מונסון במחסנים מאווררים ל 12-16 שבועות. התהליך מאד עדין וכולל ערבוב וחשיפה מבוקרת לרוחות, שלא לפגוע או להרקיב את הפולים. הפולים סופגים לחות, וכאמור הם מתנפחים ומצהיבים