בליסימו – קפה הבית שלנו
ברלוסקוני – קפה חזק
קפה קובני – קפה בעל סמיכות יוצאת דופן
טוסקנה – קפה מתקתק ועדין בטעמיו
פלרמו – קפה בעל גוף כבד
ברלוסקוני – קפה חזק
קפה קובני- קפה בעל סמיכות יוצאת דופן
זלצבורג –
מוצארט-
קפה אירופה-
חואן פדרו-
טורקי קלאסי
בזאר טורקי
טורקי חזק
קולומביה סופרימו
ברזיל סראדו
אקוודור גלפגוס
הונדורס
קולומביה נטול קפאין
מקסיקו
גואטמלה אנטיגואה
קוסטה ריקה טרזו
אתיופיה סידאמו
טנזניה קילמנג'רו
בורונדי
יאוה קלוסי
סומטרה מנדלינג
פפואה סיגרי
מונסון מאלאבר:
קפה זה, הידוע בשמו גם כ Monsoon Malabar יחודי בשל הטיפול המיוחד שהוא מקבל. אזור מלאבאר נמצא בדרום מערב הודו בין גואה לקוצ'ין לחוף הים הערבי, באורך של כ 850 ק"מ.
בעבר, כשהעבירו את הקפה מהודו לאירופה היו משנעות קפה, לאנטוורפן, לונדון ורוטרדם באוניות (לא היתה תעלת סואץ), ללא מכולות. בחביות. החביות נחשפו לגשמי ורוחות המונסון ויצרו בפולים טעמים מיוחדים.
היום ההפלגה יותר קצרה והכל מובל בתוך מכולות ובאוניות סוחר גדולות. כדי לשחזר את טעמם המיוחד של הפולים, חושפים את במיוחד על החוף לרוחות המונסון וגורמים לפולים להיות מיוחדים, בכוונה.
אחרי הקטיף ופירוק הקליפה חושפים את הפולים למשך מספר חודשים כל שנה להשפעות המונסון ומתקבל קפה ללא חומציות כלל, עם גוף מלא מאד וטעם מתקתק ומתובל. מצויין לאוהבי האספרסו החזק. הפולים עצמם הם גדולים וצהובים (לא ירוקים) ומאד מיוחדים. הקפה מתנפח מרוב ספיגת לחות, וצהוב. .
פירות הקפה נקטפים ומטופלים בתהליך יבש ומאוחסנים עד עונת המונסון. מיוני עד ספטמבר חושפים אותם לרוחות מונסון במחסנים מאווררים ל 12-16 שבועות. התהליך מאד עדין וכולל ערבוב וחשיפה מבוקרת לרוחות, שלא לפגוע או להרקיב את הפולים. הפולים סופגים לחות, וכאמור הם מתנפחים ומצהיבים