"מה הבעיה להיות בריסטה", "כל אחד יכול להכין קפה", "הכי קל זה להכין קפה טעים" – אם גם אתם אומרים משפטים כאלה מידי פעם, כדאי שתקראו את הכתבה הזו. למרות שיש מי שחושבים שהכנה של קפה טוב היא דבר קל, למעשה לבריסטי בבתי קפה מומחיות רבה,
פייסבוק, אינסטגרם, לינקדאין – הרשתות החברתיות העצימו את המקום של ניהול הרושם בחיינו, ואנחנו משקיעים הרבה זמן במיתוג אישי. חלק חשוב במיתוג של כל אחד קשור היום להרגלי צריכת הקפה שלו/ה: איך הם שותים בבית ומארחים חברים,
ראשית, אין חובה שהמכשיר יהיה אספרסו. האספרסו אופנתי מאד וכשמכינים קפה כמו שצריך במכונת אספרסו באמת יוצאים משקאות קפה נהדרים, אבל, לשם השגת קפה טוב במכונת אספרסו נדרשות מיומנות והשקעת עבודה,
קפה הוא אחד המזונות הנצרכים ביותר- יותר מ50% מהאוכלוסייה שותה אותו יום יום. קפה הוא דבר מרכזי בחיינו הוא מלווה אותנו כל היום. בבוקר, פגישות עסקים, חברים...
ואל תגידו לי שוב את המילה קפסולות... כי קפה ישראלי הוא גאוות כל ותיק צבא. אין אחד שאין לו את השיטה המנצחת. ובאמת – לקפה הישראלי יש איכות גבוהה כזו שאפשר להתגאות בה.
קפה חד זני, בניגוד לתערובות קפה, נמצא למכירה בחנויות הקפה הטובות בעולם. מדובר בקפה מאד טעים ויחודי לעומת תערובות הקפה השונות, אולם על צרכן הקפה לשאול מה זה בעצם אומר, בטרם ירכוש לו חופן כזה. לקפה חד זני מספר פרושים:
מה ההצדקה לקפה יקר יותר? ולמה יש הבדלי מחירים? ייתכן שאנו רגילים לקנות קפה (פולים או טחון) ב80 ₪ לק"ג. אולי ראינו פרסום ל 3 ק"ג ב 200 ש"ח. בחנות קפה מתמחה מציעים קפה במחיר של 200- 130 ₪ לקילו. אפילו יותר יקר. מה ההצדקה לקנית כזה קפה?