* זמנית, הסדנה אינה פעילה
קפה טוב תלוי בעיקר "ביד" המכינה אותו ועל כן ל"בריסטה" תפקיד מרכזי בהכנת קפה משובח.
בריסטה מנוסה יהפוך כל קפה "לזהב".
הסדנה כוללת הדגמות והתנסות מעשית להקצפה ומזיגת חלב, שימושים שונים של חלב במשקאות הקפה, הדגמת מתכונים ורקע כללי על הקפה.
• הבנת כלים בסיסיים להכנת קפה טוב בבית.
• אומנות מזיגת החלב- הדרכה עיונית והתנסות מעשית.
• הדגמת משקאות קפה מעניינים.
משתתפי הסדנה מוזמנים להביא עימם את מכונות האספרסו שלהם מהבית, בתיאום מראש, וכן את קנקני הקצפת החלב שלהם, על מנת להתנסות ולהצליח למזוג לאטה ארט במכשור הקיים אצלם.
כל המשתתפים יקבלו שרטוטים של צורות לאטה ארט המקובלות ואופן הכנתם להמשך אימון והתנסות בבית.